Commerciële betonvloeren

Betonvloeren voor winkels of kantoren, waarbij de prijs en kwaliteit perfect in verhouding staan. Daarvoor staat Alverbo garant. Onze betonvloeren hebben bovendien een lange levensduur en zijn eenvoudig om schoon te maken, waardoor dit een uitstekende keuze is voor in je onderneming.

Een commerciële betonvloer heeft echter nog meer voordelen. Omdat deze vloeren quasi naadloos zijn, kan er namelijk geen vuil of stof in de voegen ophopen. Er zijn enkel krimpvoegen voorzien, afhankelijk van het oppervlakte en de betonhoogte van je vloer. Zo weet je echter zeker dat klanten of werknemers met een allergie geen hinder zullen ondervinden in jouw bedrijfsomgeving. Ben je actief in de chemische sector of wordt er veel gebruik gemaakt van water? Ook dan is een betonvloer de ideale keuze, zeker gecombineerd met een professionele nabehandeling van Alverbo. Mits de juiste behandeling is je commerciële betonvloer namelijk niet alleen waterafstotend én bestand tegen chemicaliën, maar ook nog eens vlekbestendig én brandvertragend.

Wens je een betonvloer in je zaak, maar is er al een vloer aanwezig? Dan hebben we uitstekend nieuws. Een betonvloer kan namelijk op bijna elke ondergrond geplaatst worden. Cruciaal is wel dat de ondergrond een vaste vorm heeft en vlak is. Ten slotte kan je je commerciële betonvloer ook perfect combineren met vloerverwarming, zodat radiatoren niet meer noodzakelijk zijn in het interieur van je onderneming.

Wens je meer informatie over onze commerciële betonvloeren voor kantoren of winkels? Neem dan vrijblijvend contact op met Alverbo.