Stijlvolle kwaliteit in beton

Begin 2012 zag Alverbo het levenslicht in Deerlijk om enkele jaren later te verhuizen naar het nabijgelegen Otegem, een deelgemeente van Zwevegem. Oprichter en zaakvoerder Tom Decock richtte zich in eerste instantie op diverse metsel- en betonwerken, maar focuste zich al snel op de verschillende toepassingen van beton.

Intussen is Alverbo al jarenlang gespecialiseerd in betonwerken voor zowel structurele als architecturale projecten. Vooral betonvloeren met gepolierde en gepolijste afwerking zijn onze specialiteit. Alverbo staat de klant bij van de voorbereidende werken tot een afgewerkte betonvloer. Ook nabehandeling of jaarlijks onderhoud van je betonvloer kunnen wij verzorgen.

Waar Alverbo voor staat

Ervaren team ter plaatse

Tijdens de werkzaamheden komen er steeds drie of vier vakmannen van Alverbo ter plaatse om het project tot een goed einde te brengen. Eén voor één kennen zij de stiel als hun broekzak, waardoor een vlekkeloos resultaat gegarandeerd is.

Duidelijke en correcte communicatie

Zowel voor als tijdens de werkzaamheden, staat Alverbo garant voor een duidelijke en correcte communicatie. Zo heb je als klant een perfect zicht op de gebruikte materialen en de timing van het project, maar kan je ook steeds vrijblijvend bij ons terecht met alle mogelijke vragen.

Topkwaliteit 

Zowel bij het plaatsen van betonnen vloeren, andere betonnen creaties of onze nabehandelingen, gebruiken we bij Alverbo uitsluitend materialen en producten van topkwaliteit.

Mits een correcte toepassing kan beton een erg lange levensduur hebben. Door onze productkeuze doen wij er alles aan om onze klanten lang van hun stijlvolle aankoop te laten genieten. 

Minutieus afgewerkt

Ons ervaren team gaat steeds te werk met een enorme precisie, zodat ook alle hoeken en kanten perfect afgewerkt zijn. Zowel bij ons woonbeton als bij commerciële betonvloeren is een sublieme afwerkingsgraad ons uitgangspunt. 

Flexibiliteit troef

Op onze website vind je heel wat mogelijke toepassingen, maar ook dan zijn er nog heel wat variaties in kleur en afwerking mogelijk. Aarzel dus niet om onze experts te contacteren voor een voorstel op maat.