Polieren van beton

Bij Alverbo plaatsen wij kwalitatieve betonvloeren. Dat doen wij door onder andere een wapening te voorzien, afhankelijk van gewichtsbelasting, zodat je een duurzame betonvloer hebt. De randisolatie en het plaatsen van folie die de muren, ramen en deuren beschermen, wordt ook steeds standaard geleverd en geplaatst. Beton wordt meestal gestort met een betonpomp, dit wordt steeds bekeken na een bezoek van ons team.

Wij plaatsen de beton door middel van een laser om zo op het juiste niveau te blijven. Na controle met de laser, wordt het beton afgesleept/getrild met een lat zodat de oppervlakte klaar ligt voor het polieren. Ook voor betonvloeren met een helling of niveauverschil kan je bij ons terecht. Voor het polieren moet de beton weliswaar eerst voldoende opgesteven zijn. Vanaf de vloer betreden mag worden, mogen ook de vlindermachines op de vloer geplaatst worden.

Heel belangrijk is dat de hoekjes en kantjes even mooi afgewerkt worden als de rest van de vloer. Wij werken ook met kleur in de betonmassa, waarbij je kan kiezen uit verschillende kleurpigmenten. Na het polieren, moet het betonoppervlakte enkele dagen bevochtigd worden om een te snelle uitdroging te voorkomen.

Wil je meer informatie over het polieren van beton of een andere toepassing bij Alverbo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.