Woonbeton

Bij Alverbo plaatsen we moderne en tijdloze betonnen vloeren in woningen en bedrijfsgebouwen. De verzamelnaam voor alle minerale vloeren is woonbeton. In de praktijk gaat het daarbij vaak om gepolierde betonvloeren.

Woonbeton is niet alleen stijlvol, je kan ook kosten besparen door het onderhoudsvriendelijke karakter van deze vloeren. Door de verschillende mogelijkheden in afwerking is woonbeton geschikt voor ieder interieur, zowel modern als landelijk.

Wie kiest voor woonbeton, hoeft voor de plaatsing geen chape te plaatsen. Bovendien zorgt een professionele nabehandeling ervoor dat je vloer een erg lange levensduur kent. Om het verhaal helemaal af te maken, kan je kiezen voor een combinatie met vloerverwarming. Aangezien je verwarming hierbij rechtstreeks in het beton verwerkt zit, is er een uitstekende warmtegeleiding.

Vroeger werden betonnen vloeren vooral toegepast in toonzalen, lofts of andere industriële gebouwen. Tegenwoordig is woonbeton echter een populaire toepassingen die in quasi alle leefruimtes kan ingezet worden, van keuken tot badkamer.

Meer weten over ons woonbeton of een andere toepassing bij Alverbo? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Wat is woonbeton?

Mensen stellen zich wel eens de vraag wat de term ‘woonbeton’ precies inhoudt. Kort samengevat is het een onderhoudsvriendelijke gietvloer, die voor een stijlvolle en tijdloze afwerking van je leefruimte zorgt. Zo wordt er vaak gekozen voor een gladde gepolierde betonvloer, maar ook andere afwerkingen zijn mogelijk bij woonbeton. Bovendien kan je deze vloer uitstekend combineren met vloerverwarming, gezien de goede geleiding.

Prijs-kwaliteit

Bij Alverbo hechten we veel belang aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. We profileren ons echter niet als prijsbreker, maar werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Ook streven we steeds naar een enorm hoge afwerkingsgraad. Wie kiest voor Alverbo, verzekert zichzelf dus van een project dat tot in de puntjes afgewerkt is. Zonder daarvoor te diep in de portefeuille te moeten tasten.

Ervaren plaatsers

Bij Alverbo hebben we meer dan tien jaar ervaring in het plaatsen van woonbeton en andere betonnen constructies. We weten dus perfect hoe we het project correct en efficiënt kunnen aanpakken. Bovendien komen we meestal met drie à vier collega’s ter plaatse, zodat je als klant een erg snelle vooruitgang ziet. Voor je het goed en wel beseft, is jouw woonbeton al gerealiseerd.