Experts in hun vak

2 jaar geleden gekozen voor de firma Alverbo voor de aanleg van terras en oprit. Nog geen moment spijt gehad! Naast de precieze en mooie afwerking kon ik rekenen op perfect gemaakte afspraken en expertise. Met degelijke afwerking binnen de vooropgestelde tijd is het...

Heel tevreden!

Ik ben een heel tevreden klant! Professionele aanpak, uitstekende communicatie en een prachtig resultaat! Ik kan Alverbo dan ook alleen maar sterk aanraden. Ook de reacties van familie en vrienden die langskomen zijn altijd positief 😉.

Topper in betonwerken!

Onze gepolierde beton terras laten aanleggen door Alverbo. We zijn super tevreden over het resultaat. Een deel van de voorbereiding zelf gedaan in samenspraak met Tom. Correcte prijs en alles afgewerkt zoals afgesproken! Topper in betonwerken ! Een aanrader!

Een firma is die zijn werk met veel liefde en passie uitvoert

Wij hebben ons terras samen met de oprit in gepolierde beton laten aanleggen door de firma Alverbo. We zien aan het mooie resultaat dat dit een firma is die zijn werk met veel liefde en passie uitvoert. Mocht ik dit ooit nog eens moeten overdoen twijfel ik geen...

Correct en professioneel vakmanschap

Wij kozen voor Alverbo om de grond- en betonneringswerken in functie van ons tuinhuis te laten uitvoeren. Er werd een prima service geleverd en je zit er goed voor correct en professioneel vakmanschap. Tevreden dat we voor Alverbo gekozen hebben!